top of page

Eveline van Leeuwen
Massör 
 

DK picture Eve - Google Dokument_edited_edited_edited.jpg

Eveline van Leeuwen
Massör

Jag är här för att hjälpa dig att må bättre. Som utbildad sportmassör har jag sedan länge en passion för att främja välbefinnande genom att använda olika tekniker för att behandla och vårda musklerna. Utöver massage har jag specialiserat mig på dry needling, en effektiv metod för att lindra muskelspänningar och främja läkning. Sedan har jag fördjupat mig i övningar som är specifikt anpassade för den kvinnliga kroppen som har genomgått en graviditet, efter att jag själv blev mamma av två underbara barn. Det är ett ämne som verkligen ligger mig varmt om hjärtat.

Fördelen med min erfarenhet är att jag kan erbjuda olika typer av massage som kompletteras med min kunskap om olika behandlingsmetoder för muskler. Jag kan också undersöka och bedöma om massage är lämpligt för dina besvär eller om vi tillsammans skapar en väg mot en friskare och starkare kropp!
 

Min syn på hälsa sträcker sig bortom enstaka muskelgrupper. Jag tror på att betrakta kroppen som en helhet och att nyckeln till förbättring kan finnas i att förstå dess rörelsemönster och vanor. Genom att ta hänsyn till kroppens samspel och balans kan vi arbeta tillsammans för att förbättra rörlighet, minska smärta och främja optimal funktion.

Utöver detta är jag också utbildad idrottsmassör, har erfarenhet av rehabilitering och att hantera mentala utmaningar. Just nu följer jag en kurs i Functional Patterns för att förbättra mina kunskaper och färdigheter ytterligare.

FP är en kurs angående hållningar i vardagen och under ansträngning, såsom arbete, oavsett om det är aktivt eller sittande.

Med min expertis och omsorgsfulla tillvägagångssätt strävar jag efter att skapa en individanpassad upplevelse som inte bara behandlar dina symtom utan också adresserar dess rotorsaker. Jag ser fram emot att vara en del av din resa mot en starkare, smidigare och mer hälsosam version av dig själv. Jag är redo att inspirera och guida dig mot en hälsosammare och mer kraftfull version av dig själv!

bottom of page